Bli-kjent tur!

Helga 14-16 september er det klart for UMB friluftslivs bli-kjent tur på Strandoren, hytta til UMB. Dette blir en sosial tur med muligheter for å bli kjent med mange andre UMB-ere med felles interesse for friluftsliv. Tur, fisking, slakk-line, badstu, quiz, brettspill, bål og bærtur er noe av det som står på programmet.

Vi stiller med middag både fredag og lørdag. Andre måltider tas med selv. Vi bor på hytte, så det er kun nødvendig med sovepose. Det er også mulighet for å bo i telt utenfor hvis noen ønsker det.

Vi tar tog fra Ås til Kongsberg. Fra kongsberg tar vi taxi helt frem til hytta. Alle betaler togbilletten selv, men vi spandere taxien. Oppmøte blir på togstasjonen i
Ås, toget går 14.34 på fredag 14.september.

Det er ikke nødvendig å være medlem i UMB-friluftsliv for å bli med på turen. Bli med å se om UMB friluftsliv er noe for deg! Meld deg på til friluftsgruppa@student.umb.no , Sees på tur ☺

English:

UMB Friluftsliv are going to UMBs cabin, Sandoren, September 14th- 16th.
This is a social trip with opportunities to get to know many other UMB-ers with a common interest in outdoor activities. Hiking, fishing, slack-line, sauna, quizzes, board games, bonfire and berry picking are some of the things we are planning to do this weekend.

We provide dinner both Friday and Saturday, other meals you have to bring yourself. We are staying at a cabin, so you only have to bring a sleeping bag. It is also possible to stay in a tent outside if you want.

We travel by train from Ås to Kongsberg. From kongsberg we take taxi to the cabin. Everyone has to pay for the train ticket themself, and we pay for the taxi. Attendance at Ås train station, the train leaves 14.34 on Friday 14 September.

It is not necessary to be a member of UMB friluftsliv at this trip. Join to see if UMB friluftsliv is for you! Sign up at friluftsgruppa@student.umb.no , See you ☺