Vellykket tur til Sandoren!

Image59 kjekke friluftinteresserte UMB-ere var i helga på Sandoren for å bli bedre kjent. Det var en helg spekket med varierte aktiviteter.

Den første kvelden var det god stemning rundt bålet, hvor det var grilling av pølser og pinnebrød. Badstuen ble også tatt i bruk av ivrige internasjonale studenter, som også testet badetemperaturen i vannet.

Lørdagen var den store turdagen. Vi delte oss i to grupper, som la i vei på hver vår tur. Turene ble i forkant annonsert som ”den korte”- og ”den lange” turen. Det viste seg i midlertid at riktig beskrivelse ville vært ”den lange”- og ”den enda lengre” turen. Heldigvis hadde vi med oss spreke og blide deltagere, som alle kom seg tilbake til hytta i god behold, slitene, men fornøyd. Etter dagens utferd gikk middagen ned på høykant, og resten av kvelden ble tilbrakt inne på hytta med gitar, spill og popcorn tilberedet på vedovn.

Alle som fremdeles hadde krefter igjen etter lørdagen, fikk brukt disse søndag formiddag da ”stratego” stod på programmet. Makan til innsats skal man lete lenge etter! Taktikk, taklinger, hopping, spurting, roping, og latter hørtes lang vei. Slakk-linen rakk også å bli tatt i bruk før avreise.

Takk for ei super helg! Håper å se alle igjen på senere turer/bålkvelder 🙂