Blikjent tur til Sandoren

Bilde

Over 60 UMB-studenter dro på tur til Sandoren helga 13-16 september. Det ble fylt opp både i hytta, flere telt og en lavo. Middagen første dag ble spist ute ved bålet, hvor den gode stemningen fortsatte hele kvelden. Det fine været fristet også noen til å legge seg ute under åpen himmel den første kvelden.

Lørdagen var det duket for tur, tross litt regn. De fleste ble med å bestige Skrimtoppen. En flott dagstur, med en heftig stigning siste etappe før toppen, gjorde lunsjpausen oppe i tåka vell fortjent. Humøret var på topp hos alle mann, både på vei opp og på vei hjem. De sprekeste av de spreke droppa Skrimtoppen og la dagsturen til Styggemann. En lang dagstur som ble gjennomført på imponerende ni timer! Tilbake på hytta ble det bading, bærplukking, fiksing, spill av alle varianter og badstu.

Søndagen kom regnet for fullt! Telt og lavo ble pakket ned, hytta vasket og folk dro tilbake til Ås. Takk for ei flott helg alle sammen! Gleder meg til å se dere igjen på turene utover høsten 🙂

r