Tradisjon tro – Helgetur til Sandoren!

Første helgen i oktober reiste en gjeng turglade mennesker på hyttetur til Sandoren. Etter mye om og men var til slutt alle kommet frem og var fint plassert rundt bålet utenfor hytta, rimelig klare for en kjempe fin helg. Fredagskvelden bar på nye bekjentskaper, utrolig gode pølser og gitarspill rundt bålet. Da kvelden nærmet seg slutten fordelte vi oss rundt på hytta, i telt og noen ekstreme sov ute, under åpen, stjerneklar himmel.

DSC_0310

Lørdag morgen ble bålet fyrt, frokosten spist og alle var klare for en ny dag. Været var perfekt så alt lå til rette for en kjempe fin dag! Planen for dagen var en 1,2 mil lang gåtur på fjelltoppene i nærområdet. Vi fordelte oss i to grupper, og hadde en fin tur på et utrolig flott sted. Etter fem timer kunne vi endelig se målet, og det var en sulten gjeng som kom tilbake til hytta. Middagen ble laget og vi koste oss inne med gryterett. Lørdagskvelden ble nok en gang rundt bålet, men denne gangen nede ved vannet.

DSC_0325 DSC_0327 DSC_0332

Søndagsmorgen gikk med til å vaske oss ut av hytta, men været vær fortsatt utrolig fint så flertallet ble værende til ut på dagen. Noen koste seg rundt bålet, en gjeng dro på tur med robåten og noen valgte å gå på en siste topptur.
En veldig fin helg, med en veldig morsom gjeng.

DSC_0337