Et lite avbrekk i hverdagen

Er du lei skole benken og trenger å komme deg vekk til naturen i et par dager? Med marka ikke så langt unna er det bare å pakke sekken og stikke til skogs. Det gjorde vi til helgen. Turen inn til teltplassen på en halvøy i Dæliseterfjorden i Østmarka var akkurat passe når dagen ikke er så lang. ostmarka-tur-1 (Ruta vår på dagen 1). Med litt lettere sekker, tok vi en litt lenger rute neste dag og kom tilbake til bilen i kvelds solen. ostmarka-tur-2 (Ruta dag 2).

English :

Are you tired of school and in need to get out to nature for some days? Doing so only requires to stuff your backpack and head out to the near forests! So, that’s what happened this weekend. We grabbed our tents and sleeping bags and got to Dæliseterfjorden in Østmarka, a perfect distance for the short days. After a night in the winter forest, day two came with some lighter luggage and a slightly longer hike, passing the old Flyktiningroute and ending up safe and sound with the evening sun at the shuttle. (Here is rout day 1 :ostmarka-tur-1 and this is route day 2: ostmarka-tur-2)

Lørdag morgen skinte sola og kulda beit.
15049934_10209725952879216_369405615_n

På vein var det mange artig is formasjoner å stoppe ved

15058655_1137005636369072_1526212631_n
Vi var ikke de eneste vesene som gikk på den stien den dagen.

«Ut på tur aldri sur» stemte godt med denne gjengen.

Opp med telt og sanke inn ved så blir det bålkos og mat.

Og med noen skilt, kart og kompass, ble ingen mistet i skogen.

Bilder tatt av : Ingrid Kristine Ydse, Janneke Scholten, Johannes May og Anne-Marie Austad