Surfetur til Jæren

25.-27. november

Bilde1

Tidlig fredag morgen møtte 16 trøtte, men spente, studenter møtte opp ved eika. Brettene ble stroppet opp på taket og før klokka bikket 7 la vi ut på den lange kjøreturen til Jæren. Med god musikk, hyggelige folk og tørre vitser gikk timene fort. Noen av oss rakk å surfe et par timer før det ble mørkt, mens andre tok ansvar for å handle inn og lage mat og gjøre i stand hytta. Både hytta og Borestranda var langt bedre enn forventet, det var rett og slett vakkert.

Bilde2

Til middag ble det servert taco (det var jo tross alt fredag) og stemningen var god. Vi ble fort en sammensveisa gjeng, til tross for at mange ikke kjente hverandre fra før. Vi la oss og gledet oss til en ny dag med surfing.

Lørdag morgen var alle klare for å få surfa og vi heiv i oss noen skiver med kneip før vi bega oss ut i bølgene. Østlendingene fikk prøvd seg skikkelig (på godt og vondt), men bein i nesa hadde vi alle sammen. Strømmer, bølger, vind og regn var det mye av, men gøy var det likevel. Vi surfet i flere timer, og mange juicy waves ble catcha!

 

Selv etter mange timer med surfing, matlaging, innkjøp av mat, joggeturer (ja, you name it), var gjengen langt ifra sliten. Vi spiste tikka masala og holdt koken til langt på natt og utnyttet til det fulle at klokken ble stilt en time. Og plutselig var det søndag morgen, som var vår siste dag på magiske Borestranda. Noen tilbragte søndagen på røntgenavdelingen på Stavanger sykehus (heldigvis bare en forslått fot), mens andre koste seg i bølgene denne dagen også. Men alle var enige om at det hadde vært en fantastisk helg, og det var tungt å måtte si farvel til vakre Borestranda.

Tusen takk for turen, nye vennskap og utrolig mange gode minner!!

 

-Johanne