Mat i det fri

NMBU friluftsliv var så heldige å få midler fra Frifond til mat i det fri kurs. Vi fikk midler til å både kjøpe utstyr og mat til selve kurset. Vi kjøpte inn primuser, sitteunderlag, gass, bestikk og redskap.

Kurset skulle egentlig være i mars, men ble utsatt på grunn av korona. Heldigvis ble det ikke avlyst. Vi måtte gjøre noen justeringer, for å tilrettelegge for å følge myndighetene sine anbefalinger. Det ble derfor 3 kurs istedenfor ett, for å kunne opprettholde 1 meters avstand.

Det første kruset ble holdt i september av Mathilde og Iselin, solen skinte og det var god stemning. Det var en 2 rettes middag med kjøttgryte til foret og eplepai til dessert. Veldig vellykket.

De to neste kursene ble holdt av Torgrim Skogheim, som har holdt flere mat i det fri kurs tidligere. Begge kursene ble holdt i nærområde i Ås. Her fikk deltakerne selvert gode middager og lært mye nyttig om hvordan lage mat i det fri.

Tusen takk til Frifond for midler til 3 mat i det fri kurs!