Høstsemesteret 2021

Her kommer et lite tilbakeblikk på aktivitetene vi hadde gjennom høstsemesteret 2021.

Vi startet semesteret med flere arrangementer under fadderuka. Først arrangerte vi Åsrunden, på denne turen hadde vi med oss mange nye og gamle studenter, hunder og hester. Vi hadde en fin tur i sommersolen. Vi arrangerte også en hengekøyetur. Vi avsluttet august med å arrangere info- og turledermøte. Det kom mange engasjerte mennesker som utover semesteret arrangerte mange flotte turer for oss.

Sopptur

Vi arrangerte flere soppkurs med soppturer dette semesteret, og dette er noe vi ønsker å fortsette med i framtiden. Det ble funnet litt sopp, og våre flotte medlemmer som deltok lærte masse.

Fulufjellet

Det ble arrangert en går tur i Fulufjellet.

Mat på bål

Det ble arrangert flere bålkvelder med matlaging.

Padletur til Losbyvassdraget

NMBU Friluftsliv har flere kanoer det er mulig å låne, og i høst ble det arrangert flere padleturer. En av dem var en padletur til Losbyvassdraget.

Årdal

Det ble arrangert en flott tur til Årdal for å se Bøttejuv og Blåberggruvene.

Hyttetur til Sandoren

I god friluftlivånd arrangerte vi en bli kjent tur til Sandoren. Under turen ble det grottevandring, topptur, rebus, tid i badstuen, grilling og masse god stemning. Denne turen er kjent for å skape godt samhold innad i foreningen og vi kan nesten garantere at denne turen lever opp til forventningene.

Helaften

Takket være trivselsfondet fikk vi mulighet til å arrangere en herlig kveld med rebus og grilling for hele foreningen. Rebusen gikk fra Urbygningen og fram til bålplassen. Deltakerne koste seg under rebus og det ble premie til vinnerne. Det ble også grillet mange pølser og mange marshmallows.

Tusen takk får et flott semester! Vi håper dette semesteret blir fylt med like mange flotte turer.