Info

NMBU Friluftsliv er gruppen for NMBU-studenten som liker frisk luft, grønne trær og bållukt. Vi liker å kalle oss «bindeleddet mellom ås og fjell», der «Ås» har en dobbeltbetydning.

Vi arrangerer bålkvelder omtrent en gang i måneden, og ellers blir det turer av varierende art året rundt. Vi baserer oss på ett tradisjonelt norsk friluftsliv med vandreturer og skiturer der det sosiale er i fokus. Enkelte turer vil likevel ha mer «moderne» preg som toppturer, rafting, kajakk o.l. Alt ettersom hva medlemmene måtte ønske.

NMBU Friluftsliv er en frivillig studentorganisasjon hvor verken styret eller turledere har økonomisk gevinst av arbeidet. Turleders oppgave er å koordinere og gjennomføre arrangementet etter beste evne.

Ikke alle turledere og andre bidragsytere i gruppa har noen formell kompetanse innenfor området, og må ikke bli sett på som guider.

Deltagerne plikter selv å avgjøre om de har de nødvendige forutsetninger for å delta på arrangementer.

Alle deltakere på arrangementer deltar på eget ansvar og risiko, og samtykker i dette ved å delta. Det vil si at verken turleder eller NMBU Friluftsliv har juridisk ansvar om det skulle skje en ulykke, dersom turleder ikke har opptrådt særdeles uaktsomt.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s